Steiner nothing escapes you logo
Steiner Observer 600x300
Brand

Steiner -handkikare

Steiners kikare används i det tuffast tänkbara sammanhang till exempel Volvo Ocean Race och av många Nato-styrkor runt om i världen. Funktionalitet och robusthet genomsyrar hela produktlinjen.

Steiner Ranger Xtreme katselukiikari kikare
Ranger Xtreme

Med nya linser har Steiner skapat en kikare med högre kontrast, bättre feld of view och uppnått en ljustransmission på 92%. Nydesignad ögonmussla med steglös justering, bättre nackband och förbättrat okularskydd gör Ranger Extreme till testvinnare i tyska jakttidningen Pirsch. Finns i 8x32, 8x42, 10x42 och 8x56.
 

Steiner Observer katselukiikari kikare
Observer

Den nya Observer serien är gjord för största möjliga flexibilitet för ett mångsidigt användande i olika situationer och under skiftande omständigheter. Två fullstora lättviktskikare ger en komfortabel ergonomisk design vilket gör det enkelt och bekvämt att använda dem under långa observationer. Krispig återgivning ljusa bilder och ett bra synfält gör dessa kikare svårslagna i sin prisklass.

Steiner Safari Ultra Sharp katselukiikari kikare
Safari Ultra Sharp

Porroprisma med unik skärpeinställning De två porroprismamodellerna 8x30 och 10x30 har vidare-utvecklats med SPORT AUTOFOKUS PLUS Med en enkelt reglage ställer du om kikaren från långhåll till närobservation; två till tjugo meter. Tack vare det nya systemet överkommer man det som tidigare varit porroprismakikarens nackdel, närobservation. I fjärrläget har man som vanligten kikare där man inte behöver ställa om skärpan utan enkelt kan följa ett vilt i rörelse och koncentrera sig på just observationen. Kompaktmodellerna 8x22 och 10x26 kan man alltid ha med sig utan att behöva släpa på onödig extra vikt. Detta är riktiga kikare i kompaktformat som återger naturliga färger och en har en mycket fn klarhet i bilden.

Steiner Wildlife XP katselukiikari kikare
Wildlife XP

Den perfekta handkikaren för dig som verkligen vill få en så naturligt återgiven bild av naturen som möjligt. XP-serien har Ultra-HD linser vilka ger bästa möjliga kontrast och detaljrikedom. Ergonomiskt perfekta så även de små versionerna är behagliga att använda, även vid längre observationspass, vilket självklart endast är möjligt att göra då de är vilsamma för ögonen att använda.