Logo sako
Sako 90 Quest
Brand

90 Quest

Cirkapris från
53499,00

 

Sako 90 Quest1

MULTIJUSTERBAR KOLFIBERKOLV FÖR BÄSTA ERGONOMI

Tack vare justerbar kolvlängd och justerbar kolvkam kan Quest anpassas till olika situationer oavsett kroppsform. Den otroligt robusta, starka och lätta kolfiberkolven tillverkas enligt RTM-metoden och tack vare den rekylupptagande bakkappan tillsammans med kolvens justerbarhet får man en extremt hög repeterbar precision. 

MATERIALVAL OCH BELÄGNINGSLÖSNINGAR FÖRBÄTTRAR HÅLLBARHETEN

Under långa jaktturer kan vädret gå från dåligt till hemskt. Därför är det viktigt att kunna lita på sitt gevär när man äntligen hamnar i ett skottläge. Sako 90 Quest är utrustad med lösningar som förbättrar hållbarhet och pålitlighet. Avtryckerenheten är tillverad av rostfritt stål och belagd med Graphite Black Cerakote-beläggning för att garantera bästa väderbeständighet och enkel skötsel. Även de synliga kolfiberdelarna av stocken är UV-skyddade.

 

Sako 90 Quest3

STRÄV YTA FÖR BÄSTA GREPP UNDER ALLA FÖRHÅLLANDEN

Exponerad kolfiber är halt, vilket inte är idealiskt i våta förhållanden. Ytan på Sako 90 Quest har en sträv ytbehandling på hela kolven så att greppet är säkert i alla situationer och förhållanden.

 

Sako 90 Quest4

 SAKOS LEGENDARISKA MEKANISM – NU MED PICATINNYKLACKAR

Marknadens mest pålitliga, testade och funktionella repeterlösning garanterar högsta säkerhet och pålitliga matning av patroner. Pipa såväl som låda är gjord av lättskött rostfritt stål och Cerakotebelagd vilket gör Quest extremt tålig och driftsäker. Pipan är i semi-heavyprofil och är gängad 5/8 x 24.

Picatinnyklackarna frästa direkt ovanpå mekansimen ger flexibilitet och stabilitet för kikarsiktesmontage.

 

Sako 90 Quest5

DUBBLA REMBYGELFÄSTEN

Sako 90 Quests har två främre rembygelfästen. Du har alltså flexibiltet att fästa både benstöd och rem. Du kan även fästa andra tillbehör - till exempel Picatinnyskenor  - i gängorna för rembygelfästena.