Logo sako
Brand

S20

Välj stad
Enter an address to filter results.

Sako S20 är det första riktiga hybridgeväret för både jägare och precisionsskyttar. Geväret är designat för aktiva skyttar som vill ha kontroll över alla situationer. Den modulära lösningen anpassar sig till förändrade livsstilar, vilket verkligen gör S20 till en framtidssäkrad repeterstudsare.

EN LIVSLÅNG RESA

Sako S20 designades för att följa med på din resa. Vart än din väg för dig lever ditt gevär upp till utmaningarna, precis som du.

Se filmen om Sako S20 hybridgevär (på engelska)

Kaksi metsästäjää lumisilla vuorilla Sako S20 -kiväärien kanssa

VÄLJ DIN SAKO S20

Använd vårt väljarverktyg för att hitta rätt Sako S20-gevär för dig – det som bäst reflekterar vem du är och vart du vill ta dig.

GÅ TILL S20-VÄLJAREN

Lähikuva Sako S20 metsästyskivääristä metsästäjän käsissä

Sako tillverkas i Finland men säljs globalt. Hitta en återförsäljare nära dig.

Lista över återförsäljare

EGENSKAPER

Lähikuva Sakon kylmätaotusta S20-piipusta
Kallhamrad pipa

Alla Sako-gevär, inklusive Sako S20, har kallhamrade pipor på tävlingsnivå. Kallhamrade pipor ger många fördelar: de är hållbara, ger hög precision och är tillverkade med högsta tänkbara tolerans. Kallhamringstekniken förändrar stålets struktur och gör det mer robust så livslängden på gevärspipan blir längre. Kallhamrade pipor behöver inte skjutas in, de erbjuder utmärkt precision från första skott.

Läs mer om kallhamrade pipan

Lähikuva Sakon tarkkuus- ja metsästystukeista
Stockkonfigurationer

Det som faktiskt gör ett hybridgevär är att man lätt kan växla mellan olika stockar. Take down-utformningen på stocken på Sako S20 möjliggör utmärkt modularitet så att geväret kan anpassas efter dina preferenser med hjälp av olika stockar och framstockar. På detta sätt anpassas ditt S20-gevär alltid enligt vart du vill ta din hobby.

Läs mer om stockkonfigurationer

Sakon S20 hybridikivääri lisävarusteineen
Tillbehör

Det modifierbara S20-geväret är lika mångsidigt som du. Ett brett utbud av tillbehör försäkrar att ditt S20-gevär är på din nivå, oavsett om du är på skjutbanan eller ute i terrängen.

Läs mer om tillbehör

Lähikuva Sako S20-kiväärin lippaasta
Cartridge+ magasin

Det hållbara och pålitliga kryssmagasinet Cartridge+ i Sako S20, vilket kan ta patroner med längre maximal patronlängd, utformades för att förenkla för handladdare, skydda kulan vid rekyl och försäkra bästa möjliga matning av patronerna.

Läs mer om Cartridge+ magasinet

Sako S20-kiväärin alumiiniruoto
Aluminiumchassi

Sako S20 har ett hjärta av aluminium. Chassit erbjuder en stabil, högkvalitativ ram för geväret. Ramen fäster ihop alla delar och ger utrymme för hög modularitet. Den förpassar även all rekylkraft genom stocken. Alla S20-tillbehör är fästa på chassit för att försäkra stark, säker och enkel installering.

Läs mer om aluminiumchassit

Sako S20 -kiväärin säädeltävyyteen vaikuttavat osat
Justerbar

Sako S20-stocken är justerbar och ska alltid passa som handen i handsken – oavsett vilken skjutposition man föredrar, hållning eller handstorlek. Ett bekvämt anlägg är grunden till konsekvent precision.

Läs mer om justerbarhet

Sako S20 -kiväärin liipaisinkoneisto
Multi-justerbar avtryckare

Överlag är den justerbara ergonomin en stor del av Sako S20-gevärets design. Detta gäller även avtryckaren, då ett naturligt grepp inte bara är bekvämt utan även förbättrar precisionen. Om ditt S20-gevär inte känns perfekt från början är det bara att finjustera avtryckarens position enligt dina preferenser.

Läs mer om justerbar avtryckaren

Sako S20 -kiväärin kokonaisuuden uudet ratkaisut
Sako Precision solution

Sako S20 är mer än bara summan av sina komponenter då verklig precision inte kommer från enskilda egenskaper utan geväret i sin helhet. Detta är orsaken till att vi skapade en pålitlig och solid grund för ditt gevär – full av egenskaper som bidrar till repeterbar precision, oavsett om du är ute och jagar eller på skjutbanan.

Läs mer om Sako Precision solution