Logo sako
Brand

Sako TRG

Välj stad
Enter an address to filter results.
Sako TRG Tukki Stock
Kolv och bakkappa

TRG 22/42 är skapad för att matcha varje skytts individuella stil och hållning. Den aluminiumförstärkta kolven fick vid uppdateringen 2013 en ny bakkappa med påtagligt förbättrad rekylupptagning. Väljer man en modell med svart kolv är pipan blånerad, grön och beige kolv kommer i kombination med fosfaterade pipor.

Sako TRG Lukko Plunger
Låda

Lådan är tillverkad av legerat stål. Det gör den extra styv och tålig. Lådan stabiliseras av tre skruvar och kan kompletterasmed en picatinnyskena. En 17 mm fast skena finns ovanpå lådan för montering av kikarsikte och frästa och frästa stoppspår gör att montaget blir helt skottfast.

Sako TRG Kehys Chassis
Slutstycke

Slutstycket har tre låsklackar och en 60 graders öppningsvinkel för snabb repetering med en pålitlig utdragare och aktiv dubbel utstötare. Alla Sako TRG har ett svart slutstycke.

Sako TRG lipas magasin
Magasin

Sako TRG är utrustade med pålitliga, löstagbara kryssmagasin med stift i bakkant för snabbt och enkelt uttag. Magasinkapaciteten ligger på mellan 5 och 10 skott beroende på kaliber.

Sako TRG laukaisulaite avtryckare
Avtryckare och slutstycke

2013 uppdaterades TRG 22/42 med en ny avtryckarmekanism med bättre säkerhet om du till exempel skulle tappa vapnet. Säkringen sköts mycket tyst, sitter innanför varbygeln och låser både avtryckare och slutstycke. Vi törs säga att detta är ett av det bästa tryckena på marknaden idag.

Sako TRG piippu pipa
Pipa

TRG har kallhamrade super target grade pipor speciellt framtgna endast för TRG-vapnen. Antingen fostaterade eller blånerade.