Unik kolvmåttning på Elmia Game Fair

08.05.2023

På Elmia Game Fair finns en unik möjlighet att måtta kolv till sin Beretta. Tidigare har man bara kunnat få en Berettatillverkad kolv till sitt vapen vid nybeställning – nu på Elmia Game Fair kan man måtta en kolv till sitt befintliga vapen, både möjligheten och priset finns endast under mässan. Beretta flyger upp kolvmakare till Sverige för första gången för detta mycket speciella tillfälle.

Att ha ett hagelvapen som passar perfekt ger en annan dimension till jakt och sportskytte. Berettavapnen  har ju en lång livslängd så man som ägare/jägare kan ha ändrat sin kroppsform under tiden tillsammans. Eller att man köpt ett begagnat vapen som inte passar helt perfekt – nu kan man få detta avhjälpt genom att måtta en kolv i Sakos monter under Elmia Game Fair. Måttning görs till både till jakt- och sportskyttevapen.

Man bokar tid för måttningen via Sako Sveriges hemsida – där lämnar man även kompletterande uppgifter till exempel på vapennummer och vilken butik man vill använda sig av och hämta ut kolven/vapnet hos.

Måtten tas av kolvmakare från Beretta på mässan. Kolvtillverkningen sker på Berettafabriken efter det att Sako fått in beställningen från butiken man valt. Priset innefattar även fininpassning på respektive vapen av Sakos Berettacertifierade vapensmed. Kunden tillsammans med butiken ansvarar för att vapnet levereras till vapensmeden, allt annat tar Sako och Beretta hand om. Kolvmakarna har all utrustning som behövs för måttningen så man ska INTE ta med sig sitt vapen till mässan. 

Möjligheten finns att välja kvalitet på kolvträ så man kan även passa på att piffa upp sin befintliga bössa med en trevligare kolv och framstock. Som referens har en Silver Pigeon I en kolv i grade 1,5. 

Priser 680 / 690-serien
GRADE 2,5:      Kolv 14499:- Förstock 1399:-  
GRADE 3:         Kolv 16999:- Förstock 1399:-
GRADE 4:         Kolv 34499:- Förstock 2999:-

Priser DT-serien
GRADE 2,5:      Kolv 14699:- Förstock 2699:-
GRADE 3:         Kolv 16999:- Förstock 2699:-
GRADE 4:         Kolv 34499:- Förstock 4199:-

Boka din tid här