Steiner nothing escapes you logo
Steiner C35 termisk clip-on
Brand

Nighthunter C35

Cirkapris från
45999,00

Steiner Nighthunter Clip-On är rejält robust byggd för att klara av de allra mest strapatsrika jaktsituationer man kan tänka sig. Produktens verkliga styrka framträder vid användandet. Extremt krispiga detaljrika bilder, med bra flyt i bildöverföringen även vid observationer av vilt i rörelse tack vare kombinationen av en känslig termisk sensor, optimerad mjukvara och rätt display.

Adapter tillverkas inte av Steiner och får köpas separat för att få exakt rätt dimensioner till det befintliga kikarsiktet. 

 

C35 monterad på kikarsikte

 

Manuell inställning av skärpan är det grundläggande att göra sedan kan man laborera med sex färgpaletter, 10 kontrastnivåer, 10 ljusstyrkor, eller bara använda sig av de tre olika scenarier som finns som snabbval inom respektive färgpalett för att få en optimal bildåtergivning.

Steiner C35 termisk clip-on - högersida

Nigthunter C35 Clip-on har ett 16 Gb inbyggt minne så inget externt minne behövs. Man kan enkelt spela upp en sekvens för att kontrollera vad som hänt och tack vare att man dessutom kan göra detta i sin telefon eller på en annan större skärm via appen så är det ännu enklare att se vad som hänt.  På vänstra sidan finns videoutgång samt ingång för att driva enheten med en extern powerbank. 

Steiner C35 termisk clip-on - vänstersida